Gizemli Uzakdoğu Bangkok Pattaya Phuket Tur Programı

VİZESİZ...

GİZEMLİ UZAKDOĞU

Bangkok – Pattaya – Phuket

9 GÜN – 9 GECE

En Geniş Kapsamlı ve En Güzel Tur Programı

Phi Phi Adaları – James Bond Adası – Phuket Fantasee – Bangkok Kanalları

Bangkok Chao Praya Dinner Cruise – İconsiam Alışveriş Merkezi

Pattaya Million Years Stone Park ve Timsah Çiftliği

Pattaya Alcazar Kabare – Pattaya Nong Nooch Tropikal Bahçeleri ve Showları – Pattaya Fil Safarisi

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Konforlu Seyahat

Fark Yaratan Ayrıcalıklarımız

Dikkat!!! 3 Gece Phuket 5* GRAND MERCURE PATONG HOTEL Konaklaması Oda Kahvaltı

Dikkat!!! 2 Gece Bangkok 5* SUKOSOL BANGKOK HOTEL Konaklaması Oda Kahvaltı

Dikkat!!! 2 Gece Pattaya 5* DISCOVERY BEACH HOTEL Konaklaması Oda Kahvaltı

Dikkat!!! Bangkok Panoramik Şehir Turu DAHİL ...

Dikkat!!! Türk Hava Yolları Konforu ile Seyahat Ayrıcalığı…

Tur Hareket Tarihleri

09 – 18 MART 2023

Kalkış Yerleri: İstanbul yeni havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları Kontuarı önünde 18.00’da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayolları tarifeli seferi TK0064 ile saat 20.55’de Bangkok’a hareket.
PROGRAM
-

01.Gün İSTANBUL – BANGKOK:

İstanbul yeni havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları Kontuarı önünde 18.00’da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayolları tarifeli seferi TK0064 ile saat 20.55’de Bangkok’a hareket. Geceleme uçakta.

02.Gün BANGKOK:

Yerel saat ile 10.10’da Bangkok’a varış. Pasaport, gümrük işlemleri sonrası bagajlarımızı alarak havalimanından çıkış ve Bangkok’u yakından tanıyacağımız Bangkok panoramik şehir turumuza başlıyoruz, turumuz sırasında dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Budha Heykeli, Oturan Budha Heykeli, Stupalar (mezar taşları), içinde günümüzde de faaliyette olan masaj okulu bulunan Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Budha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Otobüsümüzle yapılacak panoramik şehir gezisinde ise Çin Mahallesi, çiçek pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland kralının Bangkok'taki malikânesi göreceğimiz yerler arasında. Öğleden sonra misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Bangkok Kanallar Turuna katılabilirler. Uzak Doğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’ta yapacağımız bu turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı bulacaksınız. Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz. Ardından otelimize trans-fer, yerleşme ve dinlenme imkanı. Akşam misafirlerimiz 18.30’da otelimizden hareket ile rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Chao Praya deluxe Dinner Cruise & ICON SİAM turuna katılabilirler. Uzakdoğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’un krallar nehri Chao Praya üzerinde 41 metre genişliğindeki teknemizde canlı müzikli akşam yemeği sizleri bekliyor (içki ekstra). Yemeğimizin ardından tarihi Siam Krallığı’na dayanan, okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş, tarih ve modernizmin içiçe geçtiği, içerisinde ICON SIAM alışveriş merkezini tanıyor ve krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı içeceklerinizin tadını çıkarmanın tam zamanı. Geceleme otelimizde.     

3. GÜN BANGKOK:

Sabah erken kahvaltımızın ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği YÜZEN ÇARŞI turuna katılabilirler. Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizlerinin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacın-dan Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dk. civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Akşamüstü otelimize dönüş ve ardından alışveriş ve gezinti için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

04.GÜN BANGKOK-PATTAYA:

Sabah kahvaltısının ardından 10.00’da odaların boşaltılması, check-out ve özel otobüsümüz ile Pattaya’ya transfer. Pattaya’ya varış öncesinde misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Timsah Çiftliği Turuna katılabilirler. Timsahlarıyla ünlü Tayland’da bulunan yüzlerce timsah çiftliklerinin içinden sizin için seçtiğimiz en ilgi çekici ve en güzeli olan Million Year Stone Park’ı ziyaret ediyoruz. Timsah şov gösterisi tüm inanılmazlığı ile seyrinize sunulacak. Aslanlar, timsahlar, leoparlar ile yan yana fotoğraf çekme imkanı. Ardından misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Fil Safarisi Turuna katılabilirler. Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari macerası başlıyor. Sonrasında Pattaya’daki otelimize transfer, yerleşme ve dinlenme imkanı. Akşam yemeğimizi ekstra olarak 18.45’de otelimizden hareket ile özel show ile yemeklerimizin sunulacağı BENIHANA JAPON Restoran’da (içki ekstra) et menüsü ile alıyoruz. Akşam yemeği ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra düzenleyeceği ünlü Alcazar Show Turunda unutulamayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar.   Tayland’da Lido tarzında sunulan bu özel kabare şovunda değişen sahne dekorları kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle görsel şöleni izleyerek geçireceğiniz unutulmaz bir akşama hazır olun! Şov sonrası bir sürpriz sizleri bekliyor. Daha sonra rehberiniz eşliğinde Pattaya’yı yürüyerek yakından tanıyoruz. Gezi bitiminde otele dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

5.GÜN PATTAYA:

Sabah Kahvaltıdan sonra 09.30’da misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçeleri ve showları Turuna katılabilirler. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam tropik bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay Kültürü’nü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu Gösterisi, tarihi savaşların canlandırmasını izledikten sonra ikinci bolüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Daha sonra büyüleyici bahçeyi gezecek ve çeşit çeşit orkidenin bulunduğu özel bölümü göreceğiz. Ardından Tayland ekonomisinde önemli yer tutan zümrüt, safir, yakut ve inci gibi değerli taşların satış yeri olan dünyaca ünlü, ömür boyu garanti sertifikasına sahip Kraliyet mücevher fabrikasını ve taşların önemini ve çıkışını anlatan müzesini ziyaret ediyoruz. Sonrasında Tayland’da gördüğünüz tüm hediyelik eşyaları toptan fiyatlarla bulabileceğiniz Hediyelik eşya mağazalarınız ziyaret ediyoruz. Akşam 19.00 da otelimizden hareket ile Akşam yemeğimizi ekstra olarak walking street de denize sıfır KING SEAFOOD Restoran da damak tadımıza uygun deniz ürünü menüsü ve canlı müzik eşliğinde alıyoruz. Ardından hareketli Pattaya Geceleri.                                                                                                                

06.GÜN PATTAYA – BANGKOK – PHUKET:

Sabah kahvaltımızın ardından Bangkok havalimanına transfer. Yerel havayolları ile Phuket’e uçuş ve 1 saat 25 dakikalık uçuşumuzun ardından Phuket’e varış. Otelimize transfer, yerleşme ve dinlenme imkanı. Akşam yemeğimizi ekstra olarak otelimizden 19.00’da otelimizden hareket ile, Phuket’in gece eğlence yaşamının kalbi olan ve en çok talep gören bölgesi Patong’da 5*Amari Hotel Rim Talay Restaurant da alıyoruz. Ardından hareketli Phuket gecelerini tanıyoruz. Meşhur Bangla road barlar sokağında yürüyerek yapacağımız bu gece turunda Phuket’in limitsiz gece yaşamını tanıma fırsatınız olacaktır. Geceleme otelimizde.

07.Gün PHUKET:

Kahvaltıdan sonra 08.30’da misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği tam günlük öğle yemekli PHİ PHİ ADALARI TURUNA katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak özel araçlarımız ile Phuket marinaya transfer oluyoruz. Yüksek hızlı teknelerimizle Tayland’ın belki de en egzotik adasına tam günlük bir gezi düzenliyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Maymun Plajı'nda Makak maymunlarını görüyor ve binlerce renkli balık ile yüzme ve şnorkel imkanı buluyoruz. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun The Beach filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bay’de denize girmek ve güneşlenmek için vaktimiz de var. Daha sonra Viking Mağarası’nı ziyaret ediyor, öğle yemeğimizi Phi Phi Adası’nda alıyoruz. Tur sonrasında akşamüstü saatlerinde otele transfer ve serbest zaman. Akşam yemeğimizi ekstra olarak 19.30’da otelimizden hareket ile Phuket Patong merkezindeki 5*Baan Lamai Hoteli Lamai Restaurant alıyoruz. Ardından hareketli Phuket geceleri. Geceleme otelimizde.

08.Gün PHUKET:

Sabah Kahvaltıdan sonra 08.30’da misafirlerimiz rehberlerinizin ekstra olarak düzenleyeceği tam günlük öğle yemekli JAMES BOND ADASI TURUNA katılabilirler. Orijinal adıyla Koh Tapu veya Çivi Adası olarak bilinen ada 1974 yılında çevrilen ‘The Man with the Golden Gun’ James Bond filmiyle ünlenmiş ve James Bond Adası olarak anılmaya başlamıştır. Bu adada bol bol fotoğraf çekip manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Otelimizden ayılıp dünyaca ünlü Phang Nga koyuna doğru sürat tekneleri ile yolculuğa başlıyoruz. Phang Nga koyu yaklaşık 20 yer-den nehir bağlantısı olan son buzul çağındaki kırılma ile yaklaşık 30 ada, 300 kayalık ve dünyada sadece Ekvator kuşağında yaşayan Mangrove ormanları ile Phuket’in en özel bölgelerinden biridir. Turumuz boyunca sırasıyla Panak adasında mağara gezisine katılıyoruz. Daha sonrasında Hong Adasında kanolarla geziyoruz. Bu ada adeta yüzen kano cennetidir. Kanolarla geziye katılıp bölgenin tek yerleşim yeri olan meşhur Müslüman köyü Panyee’de öğle yemeğimizi alıyoruz. Bu ada su üzerine kurulmuş müslüman bir köydür. James Bond adası ve son olarak böl-genin en keyifli adası olan Naka Adası ağırlıklı olarak insanların su sporları yapmak için uğradıkları bir adadır. Kumsalı yumuşacık ve bembeyaz olan bu adada yüzmek ve dinlemek için duruyoruz. Bu keyifli molanın ardından dönüş yoluna geçiyoruz. Akşamüstü otelimize dönüş ve dinlenme imkanı. Akşam 18.30’da otelimizden hareket ile misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği açık büfe akşam yemekli PHUKET SIAM NİRAMİT SHOW TURUNA katılabilirler. Phuket’in en meşhur kabare gösterisine hazır olun! Paris Disneyland tarzı bir eğlence parkı olan Siam Niramit şov öncesi ,100 yıllık Tay köyünü tanıyor, ardından akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale yapan dansçılar, akrobasi, özel efektler, Thai Kültürü’nün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçilerini büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Ardından hareketli Phuket geceleri. Geceleme otelimizde.

09.Gün PHUKET – BANGKOK – İSTANBUL:

Sabah kahvaltımızın ardından Phuket Havalimanına transfer ve Yerel havayolları tarifeli seferi ile Bangkok’a hareket ve 1 saat 25 dakikalık uçuşumuzun ardından Bangkok’a varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından THY’nin TK0069 sayılı aktarmasız direk uçuş konforu ile 23.30’da İstanbul’a hareket ve geceleme uçakta. Yerel saat ile 06.30’da İstanbul’a varışımız sonrası siz değerli misafirlerimizle bir sonraki Marca Tour organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

  1. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
  2. Marca Tour, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

AKŞAM YEMEKLERİ PAKETİ: 220€ Yerine 175€

  • KİNG SEAFOOD Restoran 60€
  • Patong’da 5*Amari Hotel Rim Talay Restaurant 55€
  • BENIHANA JAPON Restoran’da (içki ekstra) et menüsü 55€
  • Patong’da 5*Baan Lamai Hoteli Lamai Restaurant 50€

EKSTRA TURLAR: 650€ Yerine 500€

  • Bangkok Kanallar Turu (50 EURO)
  • Akşam yemekli Bangkok Chao Praya Cruise & ICON SIAM TURU (55 EURO)
  • Bangkok Yüzen çarşı turu (65 EURO)
  • Pattaya Million years stone park ve TİMSAH ÇİFTLİĞİ turu (45 EURO)
  • Pattaya Fil safarisi turu (45 EURO)
  • Pattaya ALCAZAR KABARE turu (VIP ön koltuklarda) (45 EURO)
  • Pattaya NONG NOOCH Tropikal Bahçeleri ve Showları turu (50 EURO)
  • Öğle yemekli PHİ PHİ ADALARI TURU (90 EURO)
  • Öğle yemekli JAMES BOND ADASI Turu (90 EURO)
  • Açık büfe akşam yemekli PHUKET SİAM NİRAMİT Turu (70 EURO)

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Türk Havayolları tarifeli seferi ile Gidiş, dönüş ekonomi sınıfı uçuşlar
  • THY ile İstanbul (IST) –  BANGKOK – İstanbul (IST) aktarmasız direk uçuş
  • Yerel havayolu ile BANGKOK – PHUKET – BANGKOK gidiş dönüş uçuş
  • Bangkok Şehir Turu
  • Pattaya Şehir Turu
  • 3 Gece Phuket 5* Grand Mercure Patong Hotel / Oda Kahvaltı
  • 2 Gece Bangkok 5* Sukosol Bangkok Hotel / Oda Kahvaltı
  • 2 Gece Pattaya 5* Dıscovery Beach Hotel / Oda Kahvaltı
  • Tüm havaalanı otel – havaalanı – otel transferleri,
  • Otellerde bagaj taşıma işlemleri
  • Programda belirtilen tüm transferler
  • Havalimanı Vergileri.
  • ​Türkçe ve yerel rehberlik hizmetleri

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Yurt Dışı Çıkış Harcı Bedeli (150 TL) (Sadece Bankaya veya Havalimanı Vergi Ofisine Ödenir)
  • İzmir – İstanbul – İzmir uçuşu 100€
  • Tüm kişisel harcamalar
  • Otellerde minibar, telefon ve şahsi harcamalar
  • Yemeklerde alınacak içecek ücretleri
  • Bahşişler (şoför ve rehberler için kişibaşı 25€)
  • Seyahat Sağlık sigortası 25 €
  • Müze ve Ören Yerleri Girişleri
  • Programda Dahil Olduğu Belirtilmeyen Hizmetler, Gezi ve Turlar

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://marcatour.com/tur-80-gizemli-uzakdogu-bangkok-pattaya-phuket.html

    İSMET KAPTAN MAHALLESİ GAZİOSMANPAŞA BULVARI NO:7-Z:11 HİLTON CENTER /KONAK-İZMİR
    +90 232 424 08 28


    Bu çıktı 19.04.2024 01:56 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.