Doğu Ekspresi-1 Kars Erzurum 4 gece 5 gün Tur Programı

DOĞU EKSPRESİ TURU

İZMİR – ANKARA – KARS – ERZURUM – İZMİR

4 Gece 5 Gün (3 Gece Otel + 1 Gece Tren Konaklamalı)

SUN EXPRESS & PEGASUS & THY & ANADOLUJET HAVAYOLLARI

DOĞU EKSPRESİ TURLARININ TECRÜBELİ İSMİ "MARCA TOUR" AYRICALIĞIYLA…

BÖLGENİN EN SEÇKİN OTELLERİNDE KONAKLAMA FARKIYLA…

KARS – ANİ HARABELERİ – ÇILDIR GÖLÜ – SARIKAMIŞ – ERZURUM

Farkları MARCA TOUR’la Yaşayın

#Farkı// Tren Seyahati ve Konaklaması //

#Farkı// Ani Harabeleri //

#Farkı// Çıldır Gölü ve Atlı Kızak Keyfi //

#Farkı// Kafkas Gecesi Eğlencesi //

#Farkı// Sarıkamış ve Cağ Kebabı//

Tur Hareket Tarihleri:

1.Tur 14 Aralık (Kars – Ankara Tren Güzergahı İliç-Divriği-Sivas-Erzincan-Erzurum)

2.Tur 02 Ocak (Ankara – Kars Tren Güzergahı Erzincan-Erzurum-İliç-Divriği-Sivas)

3.Tur 20 Ocak (Ankara – Kars Tren Güzergahı Erzincan-Erzurum-İliç-Divriği-Sivas)

4.Tur 1 Şubat (Ankara – Kars Tren Güzergahı Erzincan-Erzurum-İliç-Divriği-Sivas)

5.Tur 01 Mart (Ankara – Kars Tren Güzergahı Erzincan-Erzurum-İliç-Divriği-Sivas)

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07:00-09:00 arası İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç hatlar Gidiş Terminali buluşuyoruz check-in, bilet ve bagaj işlemleri sonrası uçağımıza yerleşip Ankara’ya hareket ediyoruz. Ankara uçuşumuz sonrasında bizi bekleyen otobüsümüzle buluşuyoruz. Saat 15:00’de Ankara tren garında faklı şehirlerden gelen misafirlerimizle buluşup trenimize biniyoruz.
PROGRAM
-

1. Gün: İzmir – Ankara Uçuşu / Doğu Ekspresi ile Ankara – Kars Seyahati (1 gece Tren Konaklama)

Sabah saat 07:00-09:00 arası İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç hatlar Gidiş Terminali buluşuyoruz check-in, bilet ve bagaj işlemleri sonrası uçağımıza yerleşip Ankara’ya hareket ediyoruz. Ankara uçuşumuz sonrasında bizi bekleyen otobüsümüzle buluşuyoruz. Saat 15:00’de Ankara tren garında faklı şehirlerden gelen misafirlerimizle buluşup trenimize biniyoruz. Doğu Ekspresi ile 24 saat sürecek bir seyahate başlıyoruz. Özellikle Kış manzaralarının en güzelini sunan Erzincan – Erzurum – Kars hattını bol manzaralı ve keyifli bir seyahat bizi bekliyor olacak. Bugün ve gecemizi birbirinden farklı Anadolu manzaralarını seyrederek geçiriyoruz. Öğlen ve Akşam yemeği için Trenin Yemekli vagonunda Restorandan ücreti karşılığında temin edilebilir. Gecemizi trende seyahat halinde ve odalarımızda keyifli bir uyku ile geçiriyoruz. Bu gece konaklama trendeki kompartımanlarımızda.

2. Gün: Erzincan – Girlevik Şelalesi – Erzurum – Kars

Sabah saatlerinde Turistik Doğu Ekspresi trenimiz Erzincan’da ilk molasını veriyor. Burada misafirlerimiz ekstra olarak Girlevik Şelalelesi programına katılabilirler. Yaklaşık 2,5 saatlik molamızın ardından Erzurum’a hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz molanın ardından tren yolculuğumuzun sonrasında Kars’a varıyoruz. Bizi bekleyen aracımızla buluşup otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği konaklama otelimizde.

3. Gün: Kars – Ani Harabeleri Turu – Çıldır Gölü Turu – (Kafkas Gecesi):

Sabah kahvaltımızın ardından Ermenistan sınırında yer alan bölgenin en önemli yerleşim alanı olan ve günümüzde terkedilmiş vaziyette bulunan Ani Harabeleri ne gidiyoruz. Ardından Ani harabelerinden ayrılarak Çıldır Gölü'ne ulaşmak üzere hareket ediyoruz. Yörede peynir yapımı ile ünlü Malakan Köyü olan Yalınçayır köyünü yol güzergahımızda panoramik olarak gördükten sonra Çıldır Gölüne ulaşıyoruz. Burada verdiğimiz öğlen yemeği molamızın ardından Göl çevresinde keyifle zaman geçiriyoruz. Çıldır Gölü Kış Mevsiminde donan bir göl olmasına karşın buzu kırıp balık tutan balıkçılar oldukça ilginç bir manzara sunmaktadır. Uçsuz bucaksız bir buz pistine dönen Çıldır gölü üzerinde (buzun uygun olması durumunda) Atlı kızaklar ile göl çevresinde tur atmakta mümkün. Çıldır gölü çevresini keşfederek geçecek günümüzde hava kararmaya başladığında ayrılarak. Akşam saatlerinde programımızı sonlandırıyor ve otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra Kafkas gecesine katılabilirler.

4. Gün: Kars – Sarıkamış – Erzurum

Sabah kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılarak Kars şehir turumuza başlıyoruz. Kars merkez de geniş sokakları, planlı yerleşimi, Ruslardan kalan binaları, kentin tarihi yapılarını panoramik olarak görme imkanı bulacağız. Vali Konağı ve civarındaki taş binalar, Ortodoks Kilisesi (Merkez Camii), Demir Köprü, İsmet Paşa İlköğretim Okulu, Hekim Evi (Opera Binası), Fevzi Paşa İlköğretim Okulu, Alexander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami), Kars Kalesi, Tren Garı, Taş Köprü, 12 havariler kilisesi, Kars Müzesi göreceğimiz yerler arasında. Kars’taki gezimizi tamamlayıp Sarıkamış’a hareket ediyoruz. Katerina Köşkü'nü görüyoruz. Sarıkamış Kayak Merkezi gezimizin sonrasında yolumuzun üzerindeki Şehitler Anıtı'nı ziyaret ediyoruz. Akşam saatlerinde Erzurum da oluyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Konaklama akşam yemeği ve sabah kahvaltısı otelimizde.

5. Gün: Erzurum – İzmir uçuşu

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltının ardından Şehri gezmeye başlıyoruz. Yakutiye Medresesi, Çifte minareli Medrese, Döner Kümbet ve Oltu Taşı Çarşısı gezilerimiz sonrasında şehir merkezinde Tarihi Oltucular çarşısında alacağımız serbest zamanın ardından uçağımıza binmek üzere havalimanına hareket ediyoruz. İç hatlar Gidiş Terminalinde check-in, bilet ve bagaj işlemleri sonrası uçağımıza yerleşip İZMİR’e hareket ediyoruz. Adnan Menderes Havaalanında misafirlerimizle bir daha ki Marca Tour organizasyonunda buluşmak dileği ile ayrılıyoruz.

Otellerimiz:

  • ARİFOĞLU AİRPORT HOTEL – KARS vb
  • BORAPARK FİTNESS & SPA HOTEL – ERZURUM vb

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Erzurum – İzmir Uçak Biletleri
  • İzmir – Ankara Uçak Biletleri
  • Doğu Ekspresi Tren Biletleri
  • Tüm Turlar
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • 2 Gece Kars otel konaklaması
  • 1 Gece Erzurum otel konaklaması
  • 1 Gece Tren Konaklaması
  • Otellerimizde alınan 3 Kahvaltı ve 2 Akşam yemeği
  • Zorunlu Seyahat Sigortası

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Tren seyahatinde alınan tüm yiyecek ve içecekler
  • Kişisel harcamalar, Alışverişler
  • Çıldır Gölü turu
  • Müze Giriş Ücretleri
  • Tüm öğle yemekleri
  • Tren Molası Esnasında yapılacak gezi programları
  • Kafkas Gecesi Eğlencesi
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://marcatour.com/tur-25-dogu-ekspresi-1-kars-erzurum-4-gece-5-gun.html

    İSMET KAPTAN MAHALLESİ GAZİOSMANPAŞA BULVARI NO:7-Z:11 HİLTON CENTER /KONAK-İZMİR
    +90 232 424 08 28


    Bu çıktı 18.04.2024 13:07 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.