Gap Turu Süper Promosyon Tur Programı

PROMOSYON GAP TURU

GAP TURLARININ TECRÜBELİ İSMİ "MARCA TOUR" AYRICALIĞIYLA…

BÖLGENİN EN SEÇKİN OTELLERİNDE KONAKLAMA FARKIYLA…
DİYARBAKIR – GAZİANTEP – MARDİN – HARRAN

GÖBEKLİTEPE – ŞANLIURFA – SIRA GECESİ – HALFETİ – ADANA

Farkları MARCA TOUR’la Yaşayın

#Farkı// Diyarbakır Gezisi //

#Farkı// Deyrulzafaran Manastırı //

#Farkı// Mardin KONAKLAMASI //

#Farkı// Şanlıurfa KONAKLAMASI Sıra gecesi eğlencesi //

#Farkı// Halfeti Batık Şehir Tekne turu //

#Farkı// Adıyaman’dan Nemrut Dağı Gezisi ve Güneşin Eşsiz Güzelliği //

4 Gün – 4 Gece (3 Gece Otel Konaklamalı)

27-31 EKİM 2021

Kalkış Yerleri: 18:00’de MAVİŞEHİR (Mavi Bahçe Önü), 18:15’de BOSTANLI (Tramvay istasyonu arkası), 18:30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 19:15’de HATAY ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 19:45’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastanesi önü) Yolcu Bilgi Hattı: 545 424 08 28
PROGRAM
Gap Turu Süper Promosyon

18:00’de MAVİŞEHİR (Mavi Bahçe Önü), 18:15’de BOSTANLI (Tramvay istasyonu arkası), 18:30’da KARŞIYAKA (Anıt Önü), 19:15’de HATAY ÜÇYOL (Şehirlerarası Otobüs Ofisleri Önü), 19:45’de BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastanesi önü) Yolcu Bilgi Hattı: 545 424 08 28

1. GÜN İZMİR – AFYON – KONYA: Akşam saat 19:45’de belirlenen noktalardan misafirlerimizi alıp GAP Turu için hareket ediyoruz. Keyifli ve rahat bir yolculuğumuzla yoldaki gerekli molaların ardından sabah saatlerine doğru Antakya’ya devam ediyoruz.

2. GÜN: GAZİANTEP – ŞANLIURFA: Uşak, Afyon,Konya,Adana üzerinden Gaziantep’e ulaşıyoruz. Adını sergilendiği eserlerin çıkarıldığı antik kent Zeugma’dan alan ve herkesin görmek istediği hafızalara kazınmış Çingene Kızı Mozaiği ile ünlenmiş, Zeugma Müzesini gezip merkezde Gaziantep Kalesi, Bakırcılar Çarşısı, Bedestenler, Tarihi Antep Evleri ve son olarak meşhur Tahmis Kahvesinde kahvelerimizi içiyoruz. Alışveriş için alacağımız serbest zamanın ardından. Birecik’te yöreye has kelaynak kuşlarının nesli tükenmekte olduğu için koruma altına alındığı çiftliği ziyaret edip, Karagülü ve barajın dolmasıyla  sular altında kalmasıyla ünlenmiş Halfeti’ye gidiyoruz. Bu batık şehirde yapacağımız tekne turunun sonrasında Peygamberler şehri Şanlıurfa’ya geçip otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen konuklarımız rehberimizin önerdiği ekstra Urfa Sıra Gecesine katılabilirler.

3. GÜN : ŞANLIURFA – GÖBEKLİTEPE – HARRAN – MARDİN: Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıp yerel yaşamın dokusuna tanıklık edip medeniyetler beşiği, peygamberler şehri olarak adlandırılan Şanlıurfa merkezde Halil-ür Rahman ve Rızvaniye Camileri, Balıklı Göl, Ayn-el Zeliha Gölü, Hz. İbrahim makamını ve Ulu camiini görüp Daha sonra Gap projesiyle sulama alanı genişletilerek bölgenin tüm kaderini değiştiren Harran’a geçiyoruz. Tarihte ilk üniversite olarak kabul edilen İslam üniversitesini, yöresel hikayelerin ve kıyafetlerin segilendiği Harran evlerini geziyoruz. Buradan ayrılıp dünyanın tarihinin en eski kalıntıları olarak litaratöre geçmiş tarihin akışına yeni bir yön veren Göbeklitepe’ye gidiyoruz. Onikibin yıllık bir tarihin kalıntıları arasında gezip anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekiliyoruz. Şanlıurfa gezimizin ardından tam bir açık hava müzesi olan bir çok dinden ve dilden insanın huzur içinde halen birlikte yaşadığı ender yerleşim yerlerinden Mardin’e geçip şehrin dar sokaklarında yürürken Revaklı(Tellallar) Çarşısı,Kazancılar(Bakırcılar) Çarşısı, Ulu Camii, Zinciriye Medresesi, Kasımiye Medresesi, Latifiye Cami, Kırklar Kilisesi, Tarihi Postane Binası görüp otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. GÜN MARDİN – DEYRULZAFARAN – DİYARBAKIR – KAHTA – ADIYAMAN : Sabah kahvaltının ardından otelimizden ayrılıyoruz. Beşinci yüzyılda ilk güneş tapınağı olarak yapılmış ve günümüze kadar farklı eklentilerle dimdik ayakta kalmayı başarabilmiş son dönemde Süryani Kilisesinin Manastırı olarak devam eden etrafındaki safran bitkilerinin çok olmasından dolayı adı Deyrulzafaran olarak bilinen manastırı geziyoruz. Mardin gezimizin sonrasında Dıyarbakır’a hareket ediyoruz. Birinci dünya savaşında Atatürk’ün kolordu komutanıyken karargah olarak kullandığı ve daha sonra 1937 yılında belediyenin girişimi sonrasında satın alınarak Mustafa Kemal Atatürk’e armağan edilen Gazi Köşkü’nü geziyoruz. Daha sonra Kervansaray, Şeyh Mutahhar Cami Dört Ayaklı Minare, Sülüklü Han, Hasanpaşa Hanı, Ulu Cami, Cahit Sıdkı Tarancı’nın evi, Nebi Cami görüp alışveriş için alacağımız serbest zamanın ardından Adıyaman’a hareket edip. Otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. GÜN ADIYAMAN – NEMRUT DAĞI –  KAHRAMANMARAŞ – ADANA – İZMİR: Gece yarısı bizi bekleyen minibüslerimize binerek ekstra Nemrut Dağı’na çıkıyoruz. Eşsiz doğa olayına tanıklık edebilmek adına adeta zamana karşı bir yarış yaparak  zirveye varıyoruz. Fotoğraf çekimi yaparak o anı ölümsüzleştiriyoruz. Kâhta Cendere Köprüsü (Septimus Saverius), Komogen Krallığı başkenti Arsameia ile Krallığa ait mezarları ve Karakuş Tümülüsünü görüp hikayelerini rehberimizden dinledikten sonra Sabah saatlerinde otelimize dönüyoruz. Otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra ayrılıyoruz. Yol güzergahında Kahramanmaraş’a gidiyoruz. Burada Maraş Kalesi, Ulu camii, Taşhan, görülecek yerler arasında. Maraş Kapalı Çarşısında alışveriş ve meşhur maraş dondurmasının tadına bakmak için alacağımız serbest zamanın ardından. Adana üzeri İzmir’e hareket ediyoruz.

  1. GECE ADIYAMAN WHİTE STAR OTEL – BOZDOĞAN OTEL – İSİAS OTEL Vb
  2. GECE MARDİN YAY GRAND OTEL – MESOPOTAMİA GARDEN OTEL Vb
  3. GECE ŞANLIURFA HARRAN OTEL – GRAND URFA OTEL – ULUDAĞ OTEL – VİZYON PARK Vb

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Lüks Otobüslerimizle Ulaşım ve Çevre Gezileri (minibüs gidilen güzergahlar hariç)
  • Otobüs içi ikramlar
  • Belirtilen Otel 3 Gece Konaklama
  • Otellerde alınan sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri
  • Profesyonel Rehberlik Karadeniz’in Uzman Rehberleri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası (65 yaş üzeri ilave 40TL)
  • MARCA TOUR GÜVENCESİ VE KALİTESİ
  • Öğle Yemekleri ve Molalarda Alınan Yiyecek ve İçecekler
  • Müze, Ören Yeri Girişleri
  • Her Türlü Otel Ekstraları
  • Halfeti tekne turu, Sıra Gecesi, Nemrut dağı minibüs ücreti (toplam: 200TL)

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • HİLLTOWN MAVİŞEHİR AVM (18:00)
  • BOSTANLI İSKELE (18:15)
  • KARŞIYAKA ANIT (18:30)
  • HATAY ÜÇYOL (19:15)
  • BORNOVA EGE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ (19:45)
Notlar

İptal Şartları
https://marcatour.com/gap-turu-super-promosyon

İSMET KAPTAN MAHALLESİ GAZİOSMANPAŞA BULVARI NO:7-Z:11 HİLTON CENTER /KONAK-İZMİR
+90 232 424 08 28


Bu çıktı 20.04.2024 08:05 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.